Хамас: Настављамо преговоре о прекиду ватре са Израелцима преко посредника

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 08:35

Хамас: Настављамо преговоре о прекиду ватре са Израелцима преко посредника

 Палестинска милитантна група Хамас саопштила је да ће наставити преговоре преко посредника док не постигну споразум о прекиду ватре са Израелцима. Фото: Танјуг/AP Photo/Ali Mahmoud Они су у саопштењу у среду нагласили да су показали потребну флексибилност, али да Израел одбија да испуни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њихове захтеве за трајни прекид ватре, повлачење трупа из појаса Газе и повратак расељених становника палестинске енклаве у њихове домове на северу, као и доставу „намирница за потребе наших људи“.
Ројтерс је у уторак пренео да су преговори о прекиду ватре у Појасу Газе, вођени у Каиру између представника Хамаса и посредника, прекинути без постигнутог договора о примирју током Рамазана, који почиње 10. марта.
Новој рунди преговора у Каиру присуствовали су изасланици САД и Хамаса, као и катарски и египатски посредници, док израелска делегација није била присутна.
Prekinuti pregovori o ramazanskom primirju u Pojasu Gaze

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Хамас: Настављамо преговоре о прекиду ватре са Израелцима преко посредника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.