На раскрсници Партизанске и улице Ослобођења у Руменки постављен привремени семафор

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 18:38

На раскрсници Партизанске и улице Ослобођења у Руменки постављен привремени семафор

На раскрсници улица Ослобођења и Партизанске у Руменки постављен је привремени семафор. Раскрсница представља укрштање два државна пута и семафор ће допринети бољем регулисању саобраћаја и олакшати кретање пешака. Фото: Град Нови Сад Семафор је постављен на предлог житеља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Руменке, у оквиру платформе „Твој град“ која је покренута на иницијативу градоначелника Милана Ђурића, да би се грађанима Новог Сада омогућило да изнесу своје предлоге за унапређење града.
Поред тога, настављени су радови на обнови коловоза у Хоповској и Фрушкогорској улици у Старим Лединцима, који ће бити завршени до краја недеље. Истовремено је извршена поправка оштећеног асфалтног коловоза на Транџаменту, а у улици Мирослава Антића и Повртарској улици у Футогу данас су постављени успоривачи брзине од асфалта и вертикална сигнализација.
У Гајевој улици у Новом Саду уређене су банкине. Прошле недеље су асфалтирани кракови и уређене банкине у Славујевој улици и улици Пута хероја у Сремској Каменици као и плато на раскрсници Руменачке и Улице цара Лазара у Футогу, што ће олакшати кретање пешацима и возачима. Наставиће се радови на обнови коловоза, бициклистичких и пешачких стаза у граду и пригардским насељима.
Grad Novi Sad nastavio veliku akciju čišćenja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На раскрсници Партизанске и улице Ослобођења у Руменки постављен привремени семафор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.