Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 14:22

Дачић: Спремни смо да наставимо сарадњу са СНС и Вучићем

Носилац листе „Ивица Дачић – премијер Србије“ Ивица Дачић изјавио је данас да је та листа спремна за наставак сарадње са Српском напредном странком и председником Србије Александром Вучићем, као и да ће у наредним недељама уследити конституисање свих државних органа. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Страхиња Аћимовић „Ми смо већ више пута говорили, а и данас поновили да смо поносни на све добре резултате које смо заједно остварили од 2012. године и да сматрамо да је за развој и будућност Србије од виталног значаја да сачувамо политичку стабилност јер је то предуслов за одбрану државног националног интереса, али и да остваримо циљеве развоја“, рекао је Дачић после разговора код председника Вучића у оквиру консултација о мандатару за састав нове владе,
Додао је да се у Београду види да ако нема политичке стабилности, много времена ће одлазити на ствари које имају споредан значај. Дачић је навео да их је председник упознао са актуелном политичком ситуацијом, али и спољнополитичким аспектима, притисцима на Србију, економским питањима и питањима даљег развоја.
„Разговор који потврђује оно што смо претходних месеци говорили, а то је да смо обострано заинтересовани за даљи наставак наше сарадње“, рекао је Дачић. Председник Вучић ће касније данас одржати консултације са представницима листе окупљене око Српске напредне странке.
Vučić nastavio konsultacije, sastao se sa listom „Ivica Dačić – premijer Srbije“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дачић: Спремни смо да наставимо сарадњу са СНС и Вучићем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.