Представници листе окупљене око СНС на консултацијама са Вучићем

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 13:37

Представници листе окупљене око СНС на консултацијама са Вучићем

У зграду Генералног секретаријата председника Републике око 12.20 часова стигли су представници листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ на консултације о кандидату за председника владе са председником Србије Александром Вучићем. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић На >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << састанак су дошли председник Српске напредне странке Милош Вучевић, потпредседници Ана Брнабић и Владимир Орлић, председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић, као и њихови партнери на листи, лидер СДПС-а Расим Љајић и лидер ПУПС-Милан Кркобабић.
Очекује се да ће напредњаци обавестити Вучића да имају већину за формирање владе, што је најављено у суботу након седнице Председништва СНС-а. Вучић се претходно састао са представницима листе „Ивица Дачић – Премијер Србије“.
„Čekajući Godoa, dočekah grašak!“ – Vučić na konsultacijama sa listom „Srbija protiv nasilja“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представници листе окупљене око СНС на консултацијама са Вучићем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.