Једноставни трикови за чишћење стакла туш кабине

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Mar.2024, 17:00

Једноставни трикови за чишћење стакла туш кабине

Да ли често сањате да су вам врата туша светла као првог дана? Нисте једини. Фото: Pixabay/La-Belle-Galerie На срећу, постоји неколико једноставних трикова који ће вам помоћи да то постигнете, а вероватно већ имате све што вам је потребно у свом дому.
WD-40 прискаче у помоћ WD-40 се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << може користити за разне ствари, али и за чишћење. Једноставно попрскајте стакло и обришите га крпом. Ако не верујете, покушајте сами.
Бело сирће и прашак за прање Комбинација ова два састојка многима је омиљена када је у питању уклањање мрља од стакла на туш кабини. Нећете веровати како лако раствара сву прљавштину без употребе штетних хемикалија. А уз то је врло лако припремити га.
Марамице за веш машину Ко би рекао да се могу користити у друге сврхе? Узмите ту марамицу и истрљајте је по стакленој површини, а састојци из ње помоћи ће у уклањању мрља и ослобађању свих нечистоћа.
Кукурузни скроб То је врло слаб абразив који је идеалан за чишћење таквих површина. Помешајте га са мало сапуна за прање судова и сирћета. Попрскајте врата, мало оперите крпом за чишћење, па исперите водом и готово.
Грејпфрут и со Цитруси из грејпфрута ће природно уклонити све мрље и остатке сапуна који се таложе на стаклу. Једноставно преполовите грејпфрут, ставите га и оперите врата.
Сирће помаже Чини се да све чисти. Загрејте чашу сирћета и додајте неколико капи течности за прање судова. Ова мешавина ће лако разградити масти и растворити мрље.
Есенцијална уља Ово сигурно нисте очекивали, али је истина. За чишћење врата туша можете користити лимуново уље са топлом водом.
Kako najlakše da ukloniti žute mrlje od znoja sa odeće i posteljine?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Једноставни трикови за чишћење стакла туш кабине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.