Вучић данас наставља консултације о мандатару, позвани „Ми-глас из народа“

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 09:56

Вучић данас наставља консултације о мандатару, позвани „Ми-глас из народа“

Председник Србије Александар Вучић позвао је на данашње консултације о кандидату за председника Владе представнике изборне листе ”Ми-глас из народа, проф.др. Бранимир Несторовић”.
Фото: Танјуг/Јадранка Илић Почетак консултација најављен је за 8.30 сати, у згради Генералног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << секретаријата председника Републике, најављено је из прес службе председника Србије.
Вучић је започео консултације о мандатару за састав нове владе у понедељак, 26. фебруара, разговорима са представницима листе „Политичка борба Албанаца се наставља-Шаип Камбери“ и „Руска странка-Слободан Николић“.
Наредног дана обавио је разговоре с представницима листе Савеза војвођанских Мађара, као и с представницима листе „Усаме Зукорлић- Уједињени за правду-Странка правде и помирења-Бошњаци Санџака-Томислав Жигманов-Демократски савез Хрвата у Војводини“.
Председник предлаже Скупштини кандидата за председника владе пошто саслуша мишљење представника изабраних изборних листа и предлаже оног кандидата који може да обезбеди већину за избор владе.
После избора 17. децембра, укупно је 10 изборних листа прешло цензус.
Danas konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda, ishod i delje neizvestan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић данас наставља консултације о мандатару, позвани „Ми-глас из народа“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.