Петковић: Са представницима амбасаде САД о последицама једностране одлуке Куртија

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 20:51

Петковић: Са представницима амбасаде САД о последицама једностране одлуке Куртија

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је данас да је делегација Београда након завршених разговора у Бриселу, данас у централи Банке Поштанска штедионица у Београду разговарала са представницима амбасаде Сједињених Америчких Држава о тешком положају српског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << народа на Косову и Метохији и свим последицама једностране одлуке Аљбина Куртија да забрани динарски платни промет на КиМ. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Он је на свом Фејсбуку написао да је делегација заједно са председником ИО Банке Поштанска штедионица Бојаном Кекићем и његовим тимом посебно истакла неопходност хитног решења актуелне кризе које подразумева наставак пуног функционисања Банке Поштанска штедионица на простору Косова и Метохије.
„Поштанска штедионица је жила куцавица опстанка нашег народа на Косову и Метохији и од пресудне је важности да настави да функционише на простору покрајине и нашем народу исплаћује све принадлежности“, написао је Петковић.
Vučić: Cenimo prijateljstvo sa CAR i što poštuju teritorijalni integritet Srbije

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петковић: Са представницима амбасаде САД о последицама једностране одлуке Куртија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.