Брнабић: Извештај коначно ставља тачку на све лажи и бесмислице око избора

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 11:45

Брнабић: Извештај коначно ставља тачку на све лажи и бесмислице око избора

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да извештај ОДИХР-а који ће бити објављен касније у току дана коначно ставља тачку на све лажи и бесмислице и приче о крађи избора које су се појавиле у јавности након избора одржаних у Србији 17. децембра прошле године. Фото: Танјуг/Сава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Радовановић Она је на конференцији за новинаре о извештају ОДИХР-а рекла да се обраћа јавности због извештаја који се у појединим медијима појавио у току јучерашњег дана.
„Најважније је, након вишемесечне нестабилности, кризе коју су креирали одређени медији, НВО, друге структуре, хиљадама лажи које су пласиране сваки дан путем одређених медија и друштвених мрежа и канала комуникације, стигао је финални извештај о изборима који ставља тачку на све лажи и бесмислице и крађи избора“, рекла је Брнабић.
Она је нагласила да јој је жао што конференцију држи пре објаве финалног извештаја, али је чињеница да то ради јер су одређени медији Унитед групе, иако извештај није финализован, почели да наводе ствари из извештаја. „Имали смо и јуче разговор са ОДИХР. Овако нешто се никада ни у једној земљи није десило и показује озбиљно непоштовање према извештају. Добро је да је ОДИХР видео са чим се суочавамо. То су бесмислице од људи који нису могли да сачекају и морали су да пожуре да креирају лажни наратив“, рекла је Брнабић.
Drecun: Zapad ne kritikuje Kurtijevu odluku o ukidanju dinara, već način primene

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Извештај коначно ставља тачку на све лажи и бесмислице око избора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.