Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 22:07

Тајкунски портал показао право лице: Засметао им Вучићев државнички став и пријатељство са Кином, желе да будемо западне пудлице! (ФОТО)

Ђиласовци свакодневно показују колико су усмерени против своје земље, а исто то демонстрирају и Шолакови медији. Фото: PrtSc Одавно је утврђено да је опозиција у Србији сервилна према Западу, а не води ни најмање рачуна о интересима државе Србије и српском народу. Због тога је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << временонм стекла оправдано епитет НАТО опозиције, обзиром да опозиција оличена у Ђиласовој листи Србија против насиља заговара апсолутно вазални статус Србије и слугерањски однос према НАТО.
Каква опозиција – такви и медији који подржавају ту опозицију. Ђиласовци свакодневно показују колико су усмерени против своје земље, а исто то демонстрирају и Шолакови медији који не могу да поднесу ниједан успех наше земље.
Остала је за вјек и вјеков срамота ђиласоваца, када су лобирали у Европском парламенту да се усвоји резолуција против Србије, а када је иста усвојена ликовали су што је дошло до таквог сценарија. Наставак скандалозне сервилне политике према странцима, продавања сопствене земље зарад покушаја да се дође на власт,десио се јуче, када је група опозиционара показала да је опозиција сопственој земљи тиме што је тражила санкције за Србију и повлачење немачких инвестиција, како би се задао смртни ударац српској економији, а све како би они евеннтуалне економске ломове и нестабилност искористили да би револуционарним путем дошли на власт.
Фото: PrtSc Онда нимало не треба да нас чуди што је њихова медијска артиљерија у виду Шолакове Нове С поново демонстрирала каква би се политика у Србији водила када би они дошли на власт. Засметало им је, наиме, то што је председник Србије Александар Вучић у интервјуу државној Кинеској глобалној телевизијској мрежи изразио подршку политици једне Кине рекавши при томе оно што је потпуно природно и нормално да је на самој Кини то на који начин ће остварити ту политику, односно поручио је да Кина сама доноси своје одлуке.
ODIHR stavio tačku na malverzacije opozicije – Izbori su bili regularni!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тајкунски портал показао право лице: Засметао им Вучићев државнички став и пријатељство са Кином, желе да будемо западне пудлице! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.