Спајић: Још снажније настављамо рад на ЕУ путу

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 18:44

Спајић: Још снажније настављамо рад на ЕУ путу

Председник Владе Црне Горе Милојко Спајић захвалио је европском комесару за проширење Оливеру Вархељију на подршци европском путу Црне Горе и истакао да ће наставити снажније да раде на ЕУ агенди. Фото: Танјуг/AP Photo/Risto Bozovic Спајић је добродошлицу Вархељију пожелео на друштвеној >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мрежи Икс.
„Добродошли у Црну Гору и хвала вам на чврстој подршци. Са таквим охрабрењем наставиц́емо рад на нашем ЕУ путу још снажније“, написао је Спајић.
Претходно је Вархељи на истој друштвеној мрежи написао да је „Црна Гора најнапреднија земља кандидат у преговорима“.
Вархељи, који је данас допутовао у Црну Гору, поручио је да је дошао са јасном поруком да су сви спремни на затварање привремених мерила.
„Наш циљ је да Црну Гору покренемо на следец́и ниво. Сви смо спремни да затворимо привремена мерила“, написао је Вархељи.
Mandić i Dodik o HI Buk Bijela, Bilećekom jezeru i specijalnim odnosima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спајић: Још снажније настављамо рад на ЕУ путу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.