Вучић наставио консултације о саставу нове владе разговорима са СВМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 12:55

Вучић наставио консултације о саставу нове владе разговорима са СВМ

Председник Србије Александар Вучић наставио је данас консултације о мандатару за састав нове владе разговорима са представницима листе Савеза војвођанских Мађара. Фото: Танјуг/Раде Прелић Вршилац дужности председника СВМ Балинт Пастор са сарадницима, међу којима је и Елвира >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ковач, стигао је око 10:20 у зграду генералног секретаријата председника Републике на Андрићевом венцу.
Вучић ће после састанка са СВМ разговарати са представницима листе
„Усаме Зукорлић- Уједињени за правду-Странка правде и помирења-Бошњаци Санџака-Томислав Жигманов-Демократски савез Хрвата у Војводини“. Вучић ће са њима почети разговоре око 11:45 сати.
Председник Вучић је у понедељак почео консултације разговорима са представницима листе „Политичка борба Албанаца се наставља-Шаип Камбери“ и „Руска странка-Слободан Николић“. Председник предлаже Скупштини кандидата за председника владе пошто саслуша мишљење представника изабраних изборних листа и предлаже оног кандидата који може да обезбеди већину за избор владе.
После избора 17. децембра, укупно је 10 изборних листа прешло цензус.
Na ceremoniji u Njujorku podignuta zastava Srbije povodom Dana srpskog nasleđa (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић наставио консултације о саставу нове владе разговорима са СВМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.