Путин: Русија ће наставити да јача потенцијал Снага за специјалне операције

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 10:46

Путин: Русија ће наставити да јача потенцијал Снага за специјалне операције

Руски председник Владимир Путин истакао је да ће Русија наставити да јача Снаге за специјалне операције и да их опрема наоружањем нове генерације. Фото: Танјуг/AP/Grigory Sysoyev, „Наставићемо да јачамо Снаге за специјалне операције, повећавамо њихову мобилност, ударни потенцијал, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << опремамо их наоружањем и опремом нове генерације,  рекао је Путин у честитки поводом Дана Снага за специјалне операције.
Истакао је да је то један од главних приоритета за развој руске војске и морнарице“.
Председник Русије је у видео поруци рекао да су Снаге за специјалне операције, чије је формирање почело 2009. године, постале моћна ударна снага руске војске и у пракси доказале да су спремне да „стану у одбрану отаџбине и бране националне интересе Русије било где у свету“, преноси Интерфакс.
Дан снага за специјалне операције у Русији се од 2015. године обележава 27. фебруара.
 
Rute: Holandija će dati 100 miliona evra češkoj inicijativi za kupovinu oružja Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Русија ће наставити да јача потенцијал Снага за специјалне операције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.