Вучић данас наставља консултације о мандатару, позване још две листе

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 10:15

Вучић данас наставља консултације о мандатару, позване још две листе

Председник Србије Александар Вучић наставиће данас консултације о кандидату за председника Владе, а на разговоре су позвани представници Савеза војвођанских Мађара и листе „Усаме Зукорлић – Уједињени за правду – Странка правде и помирења – Бошњаци Санџака – Томислав Жигманов >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – Демократски савез Хрвата у Војводини“. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Састанак са представницима листе „Савез војвођанских Мађара – За нашег председника, за нашу заједницу, за будућност!“, предвиђен је у 10:30 у згради Генералног секретаријата председника Републике.
Како је саопштила прес служба председника, представници листе „Усаме Зукорлић – Уједињени за правду – Странка правде и помирења – Бошњаци Санџака – Томислав Жигманов – Демократски савез Хрвата у Војводини“, позвани су на разговор у 11:45.
Разговорима са представницима листа „Политичка борба Албанаца се наставља – Шаип Камбери“ и „Руска странка – Слободан Николић“ Вучић је у понедељак почео консултације о кандидату за председника Владе.
Како је предвиђено Уставом, председник предлаже Скупштини кандидата за председника Владе пошто саслуша мишљење представника изабраних изборних листа и предлаже оног кандидата који може да обезбеди избор Владе.
После избора 17. децембра, укупно је 10 изборних листа прешло цензус.
 
Položen kamen temeljac za izgradnju najsavremenije laboratorija na Torlaku (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић данас наставља консултације о мандатару, позване још две листе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.