Николић: Подржали смо став да се не уводе санкције Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 12:36

Николић: Подржали смо став да се не уводе санкције Русији

Носилац листе Руске странке Слободан Николић изјавио је данас после разговора са председником Србије Александром Вучићем у оквиру консултација о мандатару за састав нове Владе да су том приликом подржали став да се не уводе санкције Русији, као и став о очувању територијалног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << интегритета Србије. Фото: Танјуг/Немања Јовановић Он је новинарима рекао да су разговарали и о недавно одржаним изборима.
„По нашем мишљењу, избори су били регуларни, нисмо имали примедби. Сматрамо да су избори били поштенији него они у САД од пре четири или пет година“, рекао је Николић новинарима после разговора са Вучићем.
На питање да ли би прухватио позив да учествује у новој Влади, Николић је рекао да њих не интересују високе функције, али је рекао да на састанку није било речи о састављању владе већ о другим темама. Николић је рекао да се говорило о формирању посланичког клуба који би поред њега чинили и како је предложено, три посланика Милана Стаматовића из Здраве Србије који су наступали на листи „Србија не сме да стане“ и којима би се прикључио и Милија Милетић из Уједњињене сељачке странке.
„Нас занима да будемо у парламентарној комисији која прати рад ОДКБ-а и евентуално да будем председник клуба Посланичке групе пријатељства са Русијом. Нас не интересују ни државни секретари, ни министарства“, рекао је Николић. Вучић је пре Николића разговарао и са представницима листе „Политичка борба Албанаца се наставља“ Шаипа Камберија чиме је почео консултације о мандатару за састав владе.
Ruska stranka završila konultacije sa Vučićem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Николић: Подржали смо став да се не уводе санкције Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.