ТОС представио Вучићу употребу вештачке интелигенције у туризму

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 08:16

ТОС представио Вучићу употребу вештачке интелигенције у туризму

Председник Србије Александар Вучић посетио је вечерас на Међународном сајму туризма штанд Туристичке организације Србије, где су му представили примену вештачке интелигенције у функцији туризма. FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ Председник је том приликом, уз помоћ вештачке интелигенције, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << добио „прву фотографију“ са предстојеће изложбе Експо 2027.
Како је приказано на штанду, применом вештачке интелигенције сваки посетилац моћи ће да одабере дестинацију на којој ће се фотографисати.
Представници ТОС представили су Вучићу и две нове брошуре „Мој Дунав“ и „Упориште духовности“.
Обилазећи 45. Међународни сајам туризма, председник је посетио и штанд Агенције за бебедност саобраћаја, где су га подсетили на летњу кампању којом на четири језика указују на значај безбедне вожње за све транзитне путнике у Србији.
Том приликом, представници агенције показали су наочаре које симулирају присуство алкохола у организму током вожње.
Dojče banka očekuje rast cene nafte Brent na 88 dolara za barel do kraja 2024.

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак ТОС представио Вучићу употребу вештачке интелигенције у туризму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.