Јован Мијатовић званично представљен у Њујорк ситију

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 19:27

Јован Мијатовић званично представљен у Њујорк ситију

Српски фудбалер Јован Мијатовић званично је представљен као нови играч Њујорк ситија. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић Млади нападач је са новим клубом потписао уговор до лета 2028. године, уз опцију продужетка сарадње на још годину дана.
Црвена звезда је од Мијатовићевог трансферa >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << зарадила 10 милиона евра, док ће јој припасти и 15 одсто од наредног.
#⃣7⃣ pic.twitter.com/uggaqz574D
— New York City Football Club (@NYCFC) February 19, 2024

„Био је један од најтраженијих младих нападача у Европи, тако да нам је посебно драго што је, упркос другим могућностима, изабрао Њујорк сити као најбоље место за развој своје каријере“, изјавио је спортски директор америчког клуба Дејвид Ли.
Kastiljo: Srećan sam zbog tri boda, sve smo bliži cilju – da budemo šampioni





Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јован Мијатовић званично представљен у Њујорк ситију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.