Вучић: Предстоји борба за велике циљеве који су постављени

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 16:11

Вучић: Предстоји борба за велике циљеве који су постављени

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да предстоји борба за велике циљеве који су постављени, али да је важно да се сви људи укључе у то. Фото: Танјуг/Немања Јовановић „То је другачија, промењена Србија, земља будућности. Србија која ће бити толико доминантна у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << региону да ће моћи да има све, али и да помаже свима у региону да иду напред. Да се поносимо што ће и у Северној Македионији, Албанији, БиХ сви боље да живе“, рекао је председник за ТВ Прва.
Навео је да ће бити још много изазова, притисака споља и оних потпомогнутих у земљи, али и да је готово сигуран да ће земља издржати.
„Ова земља има много паметних људи који ће да наставе да воде нормалну политику, било да завршим онако ружно како ми политички противници предвиђају и желе, или да сачекам 2027. годину, па неки други постану председници, премијери. Потпуно је свеједно, ова земља има добру будућност и људи треба да верују у њу“, рекао је председник.
Нагласио је да је сигуран да ће се заједничким радом успети у свему и гарантовати да деца имају где да остану и да живе неупоредиво боје него ми.
Vučić: Tražimo najbolje rešenje za Srbe na KiM, ljudi ne mogu ostati gladni

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Предстоји борба за велике циљеве који су постављени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.