Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 12:31

Дилема коначно решена: Погледајте које поврће се ставља у хладну а које у топлу воду

Стручњаци дали савет. Фото: Pexels/Shvets productiom Сви ће се сложити с тим да је кулинарство нешто посебно, попут уметности. Зато, да бисте припремали укусну храну, потребан вам је не само таленат, већ и школа.
Осим тога, као и свака уметност, и кулинарство има своје тајне које се преносе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од уста до уста. Дакле, при припреми хране постоје одређене законитости, које би требали сви да испоштујете, а све са циљем да вам јело буде што укусније на крају.
Веома честа дилема међу домаћицама при барење поврћа јесте да ли се поврће ставља у хладну или кључалу воду. Ипак, постоји једна природна законитост која то одређује.
Наиме, одговор је врло прост и једноставан: поврће које расте под земљом ставља се у хладну, а оно које расте изнад земље, у врућу воду.
Убудуће примените ово правило па ћете видети да ће вам барено поврће бити далеко укусније.
Novi trend obuzeo žene: Dijeta je toksična i nanosi više štete nego koristi?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дилема коначно решена: Погледајте које поврће се ставља у хладну а које у топлу воду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.