САД: Бивши председник Доналд Трамп представио нову линију патика

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 11:01

САД: Бивши председник Доналд Трамп представио нову линију патика

Бивши председник САД Доналд Трамп представио је нову линију патика, дан након што га је у грађанском судском процесу за превару њујоршки судија казнио са скоро 355 милиона долара. FOTO:AP Photo/Manuel Balce Ceneta Бивши председник је јуче представио модел Трамп патике у радњи Сникер Кон у Филаделфији, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а док је говорио пред окупљенима на подијум је поставио пар патика у боји злата, које је на новом веб-сајту огласио по цени од 399 долара.
Трамп је модел назвао Никада не одустај, преноси Си-Ен-Ен.
„Ово је нешто о чему причам већ 12, 13 година и мислим да ће то бити велики успех“, рекао је Трамп, који је све ближи републиканској председничкој номинацији за овогодишње изборе и реванш са актуелним председником Џозефом Бајденом, наводи Си-Ен-Ен.
На сајту радње је објављено да су до синоћ распродате све патике овог модела, укупно 1.000 пари, колико их је било на лагеру у радњи Сникер Кон у Филаделфији.
Netanijahu odbacio pozive demonstranata na održavanje vanrednih izbora

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Бивши председник Доналд Трамп представио нову линију патика се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.