Палата Републике Српске у бојама заставе Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 20:31

Палата Републике Српске у бојама заставе Србије

 Палата Републике Српске вечерас је осветљена бојама заставе Србије поводом Дана државности Србије – Сретења.
Боје српске заставе осветлиле су и зграду Градске управе Бањалука. Фото: Градске инфо Дан државности Србије свечано се обележава у општинама и градовима широм >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Српске истицањем застава Републике Српске и Србије и на трговима и улицама, преноси Срна.
Председници Српске и Србије Милорад Додик и Александар Вучић договорили су ватромет који ће вечерас у исто време бити уприличен у свим градовима Српске, као и у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу.
Синхронизовани ватромет почеће у 20 часова, 32 минуте и 11 секунди.
 
Растовић: Сретењски устав био прст у око тадашњем систему европских вредности

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Палата Републике Српске у бојама заставе Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.