Ђурић у Вашингтону представио економске потенцијале Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 21:16

Ђурић у Вашингтону представио економске потенцијале Србије

Амбасадор Србије у Сједињеним Америчким Државама Марко Ђурић представио је данас у чувеном вашингтонском хотелу „Вилард“ економске потенцијале Србије и са представницима неких од највећих америчких компанија разговарао о могућностима за улагање у нашу земљу. Фото: Танјуг/Сава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Радовановић
Догађају су присуствовали и званичници из Канцеларије трговинског представника САД, представници Конгреса и федералних америчких институција.

У хотелу „Вилард“, у којем је настао појам лобирање, амбасадор Ђурић је учествовао на округлом столу са представницима неких од најутицајнијих компанија, окупљених у једној од најстаријих пословних асоцијација у САД.
Међу учесницима пословног округлог стола, били су представници компанија „Оракл“, „Мастеркард“, „Пепсико“, „Ербиенби“, „Сити“ и многих других.
U Predsedništvu prvi put izloženi zajedno Karađorđe i Knez Miloš Obrenović

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђурић у Вашингтону представио економске потенцијале Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.