Московска берза обуставила трговину без објашњења

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 15:36

Московска берза обуставила трговину без објашњења

Трговина на Московској берзи је данас у 11:58 часова, односно у 13:58 по локалном времену, обустављена без образложења. Фото: moex.com У кратком саопштењу на веб страници Московске берзе (Мосбиржа) се наводи да ће касније бити саопштено када ће се трговина поново покренути.
Мосбиржа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је јуче упозорила да ће 13. и 14. фебруара бити обављени технички радови како би се ажурирао систем трговања, преноси Комерсант. Лист подсећа да је 29. децембра прошле године трговање на Берзи Санкт Петербурга (СПБ Биржа) било прекинуто на неколико сати, а касније је наведено да је у питању био технички квар.
Индекс Московске берзе МОЕX је данас у 9.15 сати порастао на 3.256,75 поена.
Vrednost bitkoina prešla novu granicu i porasla iznad 50.000 dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Московска берза обуставила трговину без објашњења се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.