Кока-кола ће представити пиће са малином и зачинима да би парирала конкуренцији

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 12:22

Кока-кола ће представити пиће са малином и зачинима да би парирала конкуренцији

Компанија Кока-кола саопштила је да ће ускоро представити ново пиће „Coca Cola Spiced“ са укусом малине и зачина, како би покушала да привуче купце који у последње време преферирају напитке са егзотицним укусима. Фото: Танјуг/AP Photo/Bebeto Matthews „Coca Cola Spiced“, према наводима компаније, спаја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стари укус кока-коле са новим додацима и биће доступан и у верзији без шећера када се за неколико недеља појави у продавницама у САД и Канади, преноси Си-Ен-Ен (ЦНН).
„Продаја ароматизованих газираних пића, генерално гледано, већ годинама расте брже од продаје кока-коле, на шта утиче растућа мултикултурална популација у САД“, рекао је уредник и издавач часописа Бевериџ дајџет Дуан Стенфорд. Продаја традиционалне кока-коле, кока-коле без шећера и дијеталне кока-коле у 2022. години у Северној Америци повећана је за само један одсто, док је тржиште газиране воде и сокова порасло за три одсто.
Кока-кола не додаје често укусе својој линији пића, а претходно је избацила на тржиште колу са укусом трешње и ваниле.
Seničić: U Grčkoj skuplje boravišne takse, nova pravila na plažama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кока-кола ће представити пиће са малином и зачинима да би парирала конкуренцији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.