Песков: Карлсон сам предложио интервју са Путином

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 12:22

Песков: Карлсон сам предложио интервју са Путином

Амерички новинар Такер Карлсон сам је предложио да уради интервју са руским председником Владимиром Путином, а Путин је прилично брзо пристао, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/AP/Ilya Pitalev „Заиста, он нас је сам контактирао, предложио је интервју. Активно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смо прегледали његове материјале, погледали његову публику, погледали колико уравнотежено покрива одређена питања. И дошли смо до закључка да препоручимо председнику да да интервју“, рекао је Песков за ТВ Русија 1.
Песков је рекао да је Карлсон предвидео да ће се подићи прашина око интервјуа са Путином, али да је интервју самом новинару повећао популарност, преноси РИА Новости.
„И сада му је, колико разумем, тешко. С друге стране, као прилично паметан човек, мислим да је предвидео да ће узбуркати емоције“, рекао је Песков.
Оценио је да Запад постаје све непредвидивији, додајући да је Кремљ био забринут да ће и пре почетка интервјуа са Путином доћи до „прогона“ Карлсона, што се и десило.
Амерички новинар Такер Карлсон објавио је интервју са Путином на свом сајту, као и на друштвеним мрежама Икс и Јутјуб.
То је први интервју Путина за неки западни медиј од напада Русије на Украјину у фебруару 2022. године.
Посета Карслона Русији и интервју са Путином наишла је на критике великог броја западних медија и појединих политичара и пре него што је интервју објављен.
Grenel: Imamo rat u Ukrajini delom zato što je Nemačka potcenila Rusiju i Putina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков: Карлсон сам предложио интервју са Путином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.