Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 23:28

Ђиласови послушници Добрица Веселиновић и Нова С настављају да лажу грађане!

Наставља се бесомучно лагање и обмањивање грађана Новог Београда од стране представника листе Насиљем против Србије и тајкнунског медија Нова С. Фото: Antonio Ahel/ATA Images У новобеоградском блоку 63 данас је одржан протест у организацији представника листе Насиљем против Србије, Добрице >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Веселиновића.
Као и обично, на скупу је било присутно више шетача, родитеља са децом и знатижељних пролазника него оних који су наменски дошли како би подржали још један преварантски скуп који је по налогу својих ментора тајкуна Драгана Ђиласа и Драгана Шолака одржао овај, више пута доказани лажов.
Наиме, данашњи скуп одржан је против градње објекта на зеленој површини и за то је оптужена градска власт, иако је реч о приватној парцели, те иако никакве везе та парцела нема са градском имовином и зеленим површинама које су у власништву града.
Нову лаж, ко зна коју у низу, Добрице Веселиновића разобличио је главни градски урбаниста Марко Стојчић.
Он је детаљно објаснио да та парцела о којој Добрица прича нема везе са градском имовином и зеленим површинама које су у власништву града.
– Као што је то постало уобичајено, опозиција користи сваку могућу прилику да лаже и узбуњује грађане и јавност. И данас су наставили са истом праксом наводећи да се мења урбанистички план како би се зелене површине и друге јавне намене претварале у парцеле за инвеститоре које би држава продавала након тога. То наравно није тачно обзиром да се ради о парцелама које су већ у приватном власништву и које су већ планиране за изградњу а и на којима углавном већ постоје објекти – рекао је Стојчић.
Фото: Beoinfo Главни градски урбаниста се осврнуо и на неке претходне случајеве који су потекли од Добрице Веселиновића, а који су такође били само лаж и који су служили за узбуњивање грађана.
Фото: Промо – Имали смо такве случаје у Новом Београду више пута. Сећамо се блока 37 где је град Београд зауставио градњу инвеститору ком су њихове коалиционе колеге управо и дале ово право у периоду у ком су владале Београдом и систематски га уништавале. Управо ту ће ускоро нићи зелена површина и паркинг за све станаре из окружења. Значи лажно узбуњивање. Даље, у савским блоковима 44, 45, 70 и 70а протествовали су против непостојеће градње кад оно на том месту посађена стабла и граде се паркови.
Значи поново лаж и обмана. Исти сценарио се и данас спроводи у блоку 63, тако да драги грађани Београда, не наседајте на лажне провокације и обмане – закључио је Стојчић.
Фото: Промо Лаж као главни политички метод Ови протести и ове лажи нису једине које су потекле од представника листе Насиљем против Србије Добрице Веселиновића.
Најсвежија је свакако она која се тиче његове тврдње да су се десиле разне малверзације у случају новог насеља које ће се звати „Марина Дорћол“.
Добирца је крајем јануара говорио да продаја земљишта за градњу поменутог насеља укључује и заштићење објекте као што је термоелектрана Снага и светлост.
Њега је убрзо демантовао новинар Миша Бркић, који пише за тајкунски лист „Данас“, који, иако је на страни листе Насиљем против Србије, очигледно није могао да прећути Добричине лажи.
Фото: PrtSc – Каже Добрица Веселиновић да продаја земљишта „укључује и заштићене објекте као што је термоелектрана Снага и светлост, који је културно-историјски споменик“. Ноторна неистина. Термоелектрана Снага и светлост не припада насељу Марини Дорћол, налази се на суседној парцели и једино кран електране пролази преко парцеле насеља – написао је Бркић.
Месец дана раније, Добрица је, након оних децембарских избора на којем је жестоко поражен, као и његова листа Насиљем против Србије, причао о фантомским бирачима.
Причао је Добрица пре избора на сав глас како власт наводно на неким адресама у Београду пријављује „фантомске бираче“ како би „покупили“ што више гласова и тако победили у Београду.
Наравно, неколико дана након тога, када су његове лажи огољене, Добрица је подвио реп и признао да, замисите нема „фантомских бирача“.
Фото: PrtSc/Informer – Према последњим подацима број бирача у Београду, односу на прошле изборе је за око 13.000 већи и тај раст се може оценити као природан тренд! Неће бити фантомских гласача јер не може та количина фантомских гласача да уђе у Београд непримећена – признао је Веселиновић да је лагао.
Сума сумарум, данашњи Добричин протест представља наставак лагања грађања Србије, које је као и измишљена прича о фантомским бирачима, као и гомила других лажи, једини метод политичке борбе која ова тајкунска клика познаје.
Đilas preti novinarima: Svi ćete odgovarati jednog dana kada dođem na vlast!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласови послушници Добрица Веселиновић и Нова С настављају да лажу грађане! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.