Представљен пројекат изградње аква парка “Панонске терме” у Инђији

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 09:53

Представљен пројекат изградње аква парка “Панонске терме” у Инђији

Аква парк ће бити изграђен на површини од 6 хектара у Инђији, а пројекат “Панонске терме” представили су представници компаније “Вода Синђелић Ждрело” и председник Општине Инђија Владимир Гак. У питању је инвестиција од 12 милиона евра. Биће отворено 150 нових радних места, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а читав комплекс биће употпуњен и бројним спортским теренима. Очекује се да базени буду отворени у мају идуће године, најавио је Владимир Гак, председник општине Инђија. Фото: 3D prikaz Поред комплекса отворених и затворених базена, овде ће бити изграђен и хотел. Панонске терме Инђија, назив је будућег аква парка.
Фирма која ће градити Аква парк у Инђији је Вода Синђелић Руц Ждрело и основана је 18. маја 2006. године. У Србији има четири огранка и то МДМ Терме у Врњачкој Бањи, Млавске терме у Петровцу на Млави и Соко терме у Сокобањи. Четврти огранак је у Инђији. Делатност фирме Панонске терме која је уписана у АПР су хотели и сличан смештај.
Uspešno završena prva faza izgradnje postrojenja za prečišćavanje pijaće vode u Zrenjaninu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представљен пројекат изградње аква парка “Панонске терме” у Инђији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.