Наставља се Суперлига Србије, Радник данас дочекује екипу Чукаричког

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 11:15

Наставља се Суперлига Србије, Радник данас дочекује екипу Чукаричког

У фудбалској Суперлиги Србије данас се наставља такмичење након зимске паузе, а 20. коло националног првенства ће од 15.30 часова у Сурдулици отворити Радник и Чукарички. Фото: Градске инфо У суботу ће бити одиграна четири меча 20. кола СЛС, а састаће се: Железничар – Нови Пазар (13), >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Јавор – Партизан (14), Војводина – Младост (15) и Црвена звезда – Вождовац (16.30).
Крагујевачки Раднички ће у недељу од 13 часова на свом терену дочекати нишки Раднички, док ће се два сата касније у Београду састати ИМТ и ТСЦ.
Последњи меч 20. кола Суперлиге Србије биће одигран у понедељак од 16 часова, а у Крушевцу ће играти Напредак и Спартак.
Прво место на табели СЛС држи Партизан са 47 бодова, док је Црвена звезда друга са 46.
Denver na gostovanju pobedio Lejkerse, Jokić među najboljima na meču

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наставља се Суперлига Србије, Радник данас дочекује екипу Чукаричког се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.