Наставља се Суперлига Србије, Партизан гостује Јавору, Звезда чека Вождовац

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 11:28

Наставља се Суперлига Србије, Партизан гостује Јавору, Звезда чека Вождовац

Након зимске паузе сутра се наставља такмичење у фудбалској Суперлиги Србије – Партизан ће гостовати Јавору, док ће Црвена звезда дочекати Вождовац. Фото: Градске инфо Сутра је на програму једна утакмица, а 20. коло Суперлиге Србије ће од 15.30 часова у Сурдулици отворити Радник >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Чукарички.
У суботу ће бити одиграна четири меча 20. кола СЛС, а састаће се: Железничар – Нови Пазар (13), Јавор – Партизан (14), Војводина – Младост (15) и Црвена звезда – Вождовац (16.30).
Крагујевачки Раднички ће у недељу од 13 часова на свом терену дочекати нишки Раднички, док ће се два сата у Београду састати ИМТ и ТСЦ.
Последњи меч 20. кола Суперлиге Србије биће одигран у понедељак од 16 часова, а у Крушевцу ће играти Напредак и Спартак.
Прво место на табели СЛС држи Партизан са 47 бодова, док је Црвена звезда друга са 46.
Žreb za Ligu nacija večeras u Parizu, fudbaleri Srbije debituju u elitnom društvu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наставља се Суперлига Србије, Партизан гостује Јавору, Звезда чека Вождовац се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.