Такер Карлсон: У Москви сам јер радим интервју са Путином

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 08:10

Такер Карлсон: У Москви сам јер радим интервју са Путином

Амерички новинар Такер Карлсон потврдио је да је дошао у Москву због планираног интервјуа са руским председником Владимиром Путином. Фото: Танјуг/AP Photo/Lynne Sladky, File „Тренутно сам у Москву. Овде сам због интервјуа са руским председником Владимиром Путином. То радимо зато што је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << то наш посао. Ми се бавимо новинарством. Наша дужност је да информишемо људе“, рекао је Карлсон у видео-снимку објављеном на друштвеној мрежи X.
Он је додао да је рат у Украјини „људска катастрофа“ у којој је побијена читава генерација Украјинаца, међутим истакао је да већина Американаца није довољно обавештена о том сукобу. Карлсон се већ неколико дана налази у Русији, али и поред писања медија да је тамо због планираног интервјуа са Путином, до данас се није оглашавао тим поводом.
Његова посета Русији наишла је на критике великог броја западних медија и појединих политичара који су тражили да му се забрани улазак у САД.
Sud: Tramp nema imunitet, može da odgovara za pokušaj poništavanja izbora 2020.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Такер Карлсон: У Москви сам јер радим интервју са Путином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.