Бесплатне две представе у Позоришту младих поводом Дана Града Новог Сада

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jan.2024, 09:29

Бесплатне две представе у Позоришту младих поводом Дана Града Новог Сада

Поводом Дана Града Новог Сада који се обележава 1. фебруара, Позориште младих одиграће две представе које ће бити бесплатне за публику. Фото: Градске инфо
У питању су представе “Ко је рекао мјау?” и “Док те ја храним и облачим”. Прва је на програму баш 1. фебруара, на Малој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сцени, од 18 сати: “Ко је рекао мјау?”, у режији Бианке Бенковске, намењена је најмлађима, деци до шест година. Сања Томић, Марија Тодоровић, Емил Курцинак и Марија Радованов дају деци и родитељима идеје како да се заједно играју, стимулишући их истовремено да се уз песме играју и бојама.
Представа је права мала истраживачка авантура која буди радозналост за упознавањем света.
Другу представу, “Док те ја храним и облачим”, која је уједно и једна од наших најгледанијих и најтраженијих представа, играмо 3. фебруара, на Великој сцени, од 19.30. Тематизује стереотипе одрастања и васпитања у Србији, све патријархалне наративе и предрасуде на врло забаван и духовит, а истовремено интелигентан начин. У режији Оље Ђорђевић, играју: Славица Вучетић, Неда Даниловић, Јелица Глигорин, Кристина Савков, Слободан Нинковић, Иван Ђурић, Саша Латиновић и Данило Миловановић.
Бесплатну карту, или карте, за обе представе, треба резервисати на телефон благајне Позоришта младих: 021 521 826.  
Tradicionalna manifestacija „Čitalačka značka” u Čitaonici Gradske biblioteke u Novom Sadu u utorak, 30. janaura

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бесплатне две представе у Позоришту младих поводом Дана Града Новог Сада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.