Хебестрајт: Шолц не путује у Давос, али ће Немачка имати своје представнике

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 16:50

Хебестрајт: Шолц не путује у Давос, али ће Немачка имати своје представнике

Немачка влада сматра да ће бити добро представљена на предстојећем самиту Светског економског форума у Давосу (СЕФ), упркос томе што немачки канцелар Олаф Шолц неће учествовати на самиту, изјавио је данас портпарол владе Штефан Хебестрајт. Фото: Танјуг/Christian Charisius “Шеф кабинета >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << канцелара, министар економије, министар спољних послова… Сви они ће бити тамо, дакле, у том погледу је влада снажно заступљена’, рекао је Хебстрајт, а преноси портал Регионал Хојте.
Што се тиче Шолцове одлуке да не учествује, Хебестрајт је рекао да ће све канцеларове одлуке бити „веома пажљиво размотрене“, али и додао да то не значи да Шолц више никада неће путовати на СЕФ у Давосу.
“О томе се увек одлучује узевши у обзир околности“, рекао је портпарол.
Kremlj:Razvijaju se veze sa Severnom Korejom, u skladu sa dogovorom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хебестрајт: Шолц не путује у Давос, али ће Немачка имати своје представнике се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.