Вучић: Мешање у унутрашње ствари Србије се наставља, објавићемо елаборат

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jan.2024, 13:10

Вучић: Мешање у унутрашње ствари Србије се наставља, објавићемо елаборат

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће објавити елаборат ко се и како мешао у изборе у Србији без обзира што то, како каже, неће бити лака ствар. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Ми ћемо, пошто су говорили да ја и тај сат (који је поклонио Милош Земан) нећу да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поклоним и за те друге бесмислице – да нећемо рећи ко се како мешао, да правимо озбиљан елаборат и без обзира на то што то неће бити лака ствар за нас да се објави, објавићемо када завршимо.
Али то брутално мешање у унутрашње ствари Србије и њених изборних процеса се наставља и могу да кажем, са нешто смањеном жестином, и даље траје, али немамо ми ту шта да кријемо и немамо чега да се стидимо, те ћемо објавити, нека се стиде они који су се тако понашали, веома неодговорни и неозбиљни“, рекао је Вучић.
Вучић је то рекао, одговарајући на новинарско питање у Председништву, у вези са „мешањем Немаца у изборе у Србији“.
Вучић је рекао и да је сат који је добио од Милоша Земана поклонио дечаку Јакову Јовановићу из Готовуше.
„Он је рођен у 2 сата и 35 минута у Грачаници, у нашем породилишту, и он постаје власник. Надам се да ће га чувати, баш као што његови родитељи чувају Готовушу“, рекао је Вучић.
Vučević: Cilj da do 2027. prosečna plata bude 1.400 evra, a penzija 650 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Мешање у унутрашње ствари Србије се наставља, објавићемо елаборат се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.