Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 14:00

Ако вам се коса брзо масти, испробајте ове једноставне трикове

Нега косе женама је једна од најважнијих ствари и лепа коса је оно што већина мушкараца прво примети, а у зависности од њеног квалитета мастиће се брже или спорије. Фото: Pexels/Bennie Lukas Bester Познато је да се коса брже масти када није офарбана, али не брините – ту је неколико трикова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који ће учинити да изгледа чисто и бујно дуже времена.
Феном осушите корен косе Овако ће се коса мање мастити и имаће волумен. Осушите само корен, а остатак власи оставите природном сушењу.
Користите капу за туширање Када се туширате, обавезно користите капу, јер ћете тако спречити да вам влага направи хаос од фризуре.
Шампон за суво прање косе пре спавања Користите га пре него што легнете и ујутро ће ваша коса имати волумен. Покушајте да мање провлачите руке кроз косу, јер је тако мастите.
Šta znači ako ujutru niste gladni?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ако вам се коса брзо масти, испробајте ове једноставне трикове се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.