Ставите ловоров лист у машину за веш и нећете препознати своју гардеробу

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 16:00

Ставите ловоров лист у машину за веш и нећете препознати своју гардеробу

Многи људи не знају да ловоров лист може помоћи у очувању обојене одеће и враћању првобитне боје. Због тога би требало да оперете одећу ловоровим листом. Фото: Pixabay/Antonio_Cansino Неки људи стављају ловоров лист у бубањ машине за прање веша, док се други одлучују за другачији приступ, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << односно стављају га у шерпу и кувају на шпорету.
Да бисте оживели боју ваше одеће са ловоровим листом, биће вам потребно: шака ловоровог листа, вода, сода бикарбона.
Затим ставите ловоров лист у лонац, оптимално је 10 листова.
Затим додајте четири кашике соде бикарбоне и воду. Ставите лонац на ватру и када проври кувајте најмање 30 минута уз повремено мешање.
Након тог времена оставите раствор да се охлади, а затим потопите одећу у ову воду и оставите да одстоји најмање 24 сата.
Након тога ћете поново опрати одећу у машини за прање веша или ручно.
Trik sa šećerom će vam pomoći da osvežite boju odeće

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ставите ловоров лист у машину за веш и нећете препознати своју гардеробу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.