Zmaj od Šipova napravio incident - reagovalo obezbeđenje!

Izvor: Svet plus, 05.Nov.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj od Šipova napravio incident - reagovalo obezbeđenje!

Zmaj od Šipova ušao je u rijalitiju Parovi sukob sa Vesnom Rivas zbog čega je trebao da ode u izolaciju, međutim, kako se protivio, reagovalo je obezbeđenje.

U rijalitiju Parovi, bivši supružnici Vesna Rivas i Zmaj od Šipova ušli su u sukob. Vesna je u toj meri isprovocirala Zmaja da je on na kraju pljunuo! Zbog toga, Ilija Grahovac trebao je da završi u izolaciji, ali se protivio tome. Iz tih razloga, reagovalo je obezbeđenje koje ga je na kraju odvelo u izolaciju.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Zmaj od Šipova napravio incident: Reagovalo obezbeđenje!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2015

Vesna Rivas i Zmaj od Šipova u četvrtak su se žestoko posvađali tokom ručka u rijalitiju "Parovi"...Pevačice je toliko isprovocirala Zmaja da ju je pljunuo, zbog čega je kažnjen izolacijom. On nije hteo dobrovoljno da ode u izolaciju, pa ga je obezbeđenje odvelo...Inače, danas je Vesna bila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.