Žika Šarenica fizički napadnut u Mionici: Čovek traktorom uleteo na snimanje

Izvor: Svet, 10.Jun.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žika Šarenica fizički napadnut u Mionici: Čovek traktorom uleteo na snimanje

Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, napadnut je danas popodne u Mionici. Kako ekskluzivno saznajemo, javnosti nepoznat čovek je prišao Žiki, a nakon nekoliko minuta je i fizički nasrnuo na njega. Kako kaže naš izvor koji je bio prisutan, čovek je traktorom uleteo na mesto gde se snimala emisija, prišao je Žiki i udario mu nekoliko šamara, skandalozno ga vređajući da je “matori pedofil”.
Obezbeđenje je odmah uletelo i sprečilo veći >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << incident.
Odmah potom pozvana je policija koja je stigla na lice mesta i čovek je procesuiran. Ovim povodom smo u večernjim satima pozvali Šarenicu koji je potvrdio da se incident dogodio.
Pa jeste… On je došao traktorom, nešto pričao, mi smo mislili da se šali. Ma ništa strašno, sve je u redu. Mi smo posle nastavili sa snimanjem – rekao je Žika za Telegraf.
Na kraju razgovora, Šarenica je potvrdio da je slučaj prijavio policiji.
Na kraju se ispostavilo da je čovek koji ima psihički problem. Jeste, prijavljeno je policiji – rekao je Šarenica.
SvetSvet
The post Žika Šarenica fizički napadnut u Mionici: Čovek traktorom uleteo na snimanje appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.