Ženu vukao po ulici otimajući joj torbu

Izvor: RTS, 01.Dec.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženu vukao po ulici otimajući joj torbu

Uhapšen muškarac zbog sumnje da je ženi pokušao da istrgne torbu, a zatim je vukao po ulici.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva u pokušaju niška policija je uhapsila M. Z. (23) iz Niša i odredila mu meru zadržavanja do 48 sati, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Osumnjičeni je oštećenoj prišao sa leđa i pokušao da joj istrgne torbu, a zatim je ženu oborio i vukao je po ulici, navode iz policije.

Incident se, prema navodima policije, dogodio u ulici Vojvode Gojka oko 10.30.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIMITROVGRAD: Pokušao da siluje sugrađanku

Izvor: Kurir, 01.Dec.2014

DIMITROVGRAD - Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju Više tužilaštvo u Pirotu odredilo je danas meru zadržavanja do 48 sati dimitrovgrađaninu S.A. koji se tereti da je pokušao da siluje svoju sugrađanku K.H. iz dimitrovgradskog sela Željuša...S.A....

Nastavak na Kurir...

Hrabra baka se izborila sa lopovom

Izvor: RadioCity.rs, 02.Dec.2014, 13:13

Novinske naslove „Vukao ženu ulicom zbog torbe“ i slične, ubrzo su zamenili naslovi poput onog u Telegrafu „BAKA CARICA: Lopov pokušao da joj otme torbu sa čarapama, a ona mu pokazala šta je snaga!“. Još jedan mladić osumnjičen za razbojništvo uhapšen je u Nišu i to zbog sumnje...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.