Zbog bliskog susreta sa Vengerom mora na sud

Izvor: Mondo, 02.Jan.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog "bliskog susreta" sa Vengerom mora na sud

Navijač koji je preskočio ogradu na meču Sautemptona i Arsenala kako bi objasnio menadžeru "tobdžija" da mu je prekipelo, proveden je i optužen zbog tog incidenta.

Foto: Youtube screenshot

Luk Brajant jedan je od mnogobrojnih navijača Arsenala koji je nezadovoljan igrama Arsenala ove sezone.

Dvadesetpetogodišnji navijač je na meču protiv Sautemptona, koji je njegov klub izgubio 0:2, preskočio ogradu, došao do klupe "tobdžija" i zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od menadžera Arsena Vengera da mu objasni šta se to dešava sa njegovim omiljenim klubom.

Policija je uhapsila i kasnije podnela prijhavu protiv Brajanta, koji je suprotno Aktu o prekršajima u fudbalu iz 1991. preskočio ogradu i preteći krenuo prema Vengeru.

Incident se dogodio na kraju meča na stadionu Sent Meri, kada je navijač uleteo na teren i potrčao sa raširenim rukama ka Vengeru koga je potom izvređao, dok je on sedeo na klupi odmahujući rukom.

Obezbeđenje je odmah reagovalo i izvelo sa terena navijača, koji će morati 22. januara da se pojavi na sudu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač na Vengera pred sudom

Izvor: Blic, 02.Jan.2015

Navijač koji je napao menadžera Arsenala Arsena Vengera posle poraza "tobdžija" od Sautemptona rezultatom 2:0 optužen je i pojaviće se pred sudom 22. januara...Policija je uhapsila i kasnije podnela prijhavu protiv 25. godišnjeg Luka Brajanta koji je suprotno Aktu o prekršajima u fudbalu iz 1991....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.