Zarif optužio Izrael za incident u nuklearnom objektu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2021, 08:41

Zarif optužio Izrael za incident u nuklearnom objektu

Iran smatra da je Izrael odgovoran za incident u nuklearnom objektu Natanz i osvetiće se, rekao je u ponedeljak, 12. aprila, državnoj televiziji iranski ministar spoljnih poslova Džavad Zarif, prenosi gencija Rojters. Teheran je objavio da je ovaj napad bio "nuklearni terorizam". "Cionisti žele da se osvete zbog našeg napretka na putu ka ukidanju sankcija. Javno su rekli da to neće dozvoliti. Ali mi ćemo se osvetiti cionistima", rekao je Zarif. Iran je ocijenio da se...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"NUKLEARNI TERORIZAM" Iran najavio osvetu za napad na nuklearno postrojenje Netanc

Izvor: Blic, 12.Apr.2021

Vlasti Irana optužile su Izrael za incident u podzemnom nuklearnom postrojenju Netanc i najavljuju osvetu, prenela je danas iranska državna televizija izjavu ministra spoljnih poslova Irana Muhameda Džavada Zarifa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.