Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Jun.2023, 17:11

“Zapamtićeš me”: Đilas na aerodromu pretio direktoru Srpskog telegrafa pred ćerkom

Beograd – Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, samoproklamovani borac protiv nasilja, pretio je direktoru Srpskog telegrafa Saši Milovanoviću koji je bio sa ćerkom. Incident se dogodio na ukrcavanju na let za Istanbul u subotu oko 9.20 časova, o čemu svedoče i fotografije koje je ‘Srpski telegraf’ objavio. – Stajao sam sa ćerkom u redu […]
Vest “Zapamtićeš me”: Đilas na aerodromu pretio direktoru Srpskog telegrafa pred ćerkom objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Đilas: Nisam pretio Vučićevom propagandisti Milovanoviću

Izvor: Danas, 11.Jun.2023, 13:24

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas odbacio je danas kao "laži" navode urednika dnevnika Srpski telegraf Saše Milovanovića da mu je pretio tokom slučajnog susreta na beogradskom aerodromu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.