Zapaljen Tesla Model Y – zašto?

Izvor: B92, 29.Maj.2022, 09:29

Zapaljen Tesla Model Y – zašto?

Kanadska agencija za bezbednost automobila saopštila je danas da istražuje uzrok požara u Tesli u Vankuveru.

Transport Kanada saopštio je nakon požara u Tesla Modelu Y 20. maja u Vankuveru da je tim za istraživanje sudara i kvarova locirao i obezbedio vozilo, preneo je Rojters.

Agencija je dodala da je obavestila Teslu o incidentu i da se trenutno sprema za zajednički pregled vozila kako bi se utvrdio uzrok požara.

Sajt Elektrek je objavio snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incidenta na kome je vlasnik rekao da je dobio obaveštenje o grešci, a zatim video dim. Vozač je rekao da je morao da razbije prozor da bi izašao, jer je sve stalo, struja nije radila, vrata se nisu otvorila, prozori se nisu spustili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.