Zapalio se autobus pun dece u blizini Požege (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se autobus pun dece u blizini Požege (VIDEO)

Deca imaju 13 godina i išla su sa vodičem kome je ovo prvi put da tako vodi decu Autobus koji je prevozio decu zapalio se oko 8.15 na vidikovcu Papuk u blizini Požege u Hrvatskoj. Policija i vatrogasci su izašli na teren. Policija je potvrdila da u incidentu nije bilo povređenih. Snimak požara pogledajte na 24sata.hr. - Autobus se zapalio oko 8,15 sati. U njemu su bila deca sa vodičem. Policija i vatrogasci >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su odmah izašli na teren - rekli su iz policije. Brat jednog dečaka koji se nalazio u autobusu rekao je kako je decu vodio mladić koji se školuje za sveštenika. - Deca imaju oko 13 godina, svi su iz iste župe i krenuli su na na put iz Virovitice u Požegu. Vodič je mladić kom je ovo prvi izlet s decom, mislim da je njemu najgore - rekao je on. Kako je dodao, brat mu je prestrašen. - Mama i ja smo se jako zabrinuli, nestrpljivo očekujemo svaki njegov poziv. Sva deca su panično izašla iz autobusa, sreća da su brzo uočili kvar, ko zna šta bi se inače dogodilo - dodao je on.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zapalio se autobus pun djece blizu Požege, nema povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2019, 01:06

POŽEGA - Autobus pun djece zapalio se danas na vidikovcu Papuk u blizini Požege, a u incidentu niko nije povrijeđen, rečeno je za portal 24sata iz hrvatske policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.