Zapalio 25 automobila u jednoj noći: Preti mu 10 godina zatvora

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 10:08

Zapalio 25 automobila u jednoj noći: Preti mu 10 godina zatvora

Mladić star 18 godina uhapšen je pod sumnjom da je u noći između 26. i 27. decembra zapalio ukupno 25 automobila u gradu Tuar u Francuskoj.

Mladić je uhapšen i zadržan u policijskom pritvoru nepuna 24 sata nakon incidenta i saslušan je za krivično delo "nanošenje štete izazivanjem požara", izjavio je sudija za prekršaje.

Ukoliko se ustanovi krivica, muškarcu preti 10 godina zatvora, prenosi francuski BFM TV.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Francuska: Muškarac uhapšen zbog sumnje da je zapalio 25 automobila u jednoj noći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2023

Mladić star 18 godina uhapšen je pod sumnjom da je u noći između 26. i 27. decembra zapalio ukupno 25 automobila u gradu Tuar u Francuskoj, saopštilo je tužilaštvo u Nioru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.