Izvor: B92, 26.Nov.2010, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb: Masovna tuča bajkera

Zagreb -- Deset osoba povređeno u masovnoj tuči tridesetak članova dva motociklistička kluba iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine na zagrebačkom aerodromu Pleso.

Policija je brzo reagovala i privela 15 osoba koje su učestvovale u tuči.

Do tuče je došlo oko podneva kada su navodno članovi motociklističkog kluba Gremijum iz BiH nasrnuli na članove hrvatskog kluba Hels ejndžels, koji su na aerodormu čekali dolazak prijatelja iz Velike Britanije.

Hels >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ejndžels su planirali za predstojeći vikend privatnu zabavu, što je verovatno bio dovoljan razlog za članove Gremijuma da izazovu incident, navode portali.

Motoristi iz BiH želeli su navodno da se osvete bajkerima iz Hrvatske zbog incidenta na motorijadi u Slavonskom Brodu kada su hrvatski Hels ejndželsi napali nekoliko članova Gremijuma. Tada je u pritvoru završilo petnaestak hrvatskih bajkera.

Mediji navode da je sreća što u tuči nema teže povređenih i materijalne štete.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.