Za Đilasovog kandidata je rušenje Skupštine pojavni oblik koji nije lep na oko VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 13:04

Za Đilasovog kandidata je rušenje Skupštine "pojavni oblik koji nije lep na oko" VIDEO

Vladimir Obradović, Đilasov kandidat za gradonačelnika, komentarisao je uništavanje Skupštine Grada Beograda opisujući ga kao "incident, ne baš lepim za oko".

"Pa, dobro, uvek ima nekih ispada manjih ili većih... Bilo je incidenata, bilo je pojavnih oblika koji nisu lepi na oko," rekao je on, odgovarajući na pitanje o uništavanju Skupštine Grada.

Nakon što je pogledao video prilog o ovom incidentu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novinarka ga je podsetila da je Obradović za studenta Dimitrija Radovanovića ste govorio da je politički zatvoreni, a na snimku se jasno vidi kako baca močuge na zgradu Skupštine, on je odgovorio: "Ovde vidimo da se nešto baca i da to očigledno nanosi materijalnu štetu ovom objektu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.