ŽIKU ŠARENICU PRETUKAO ljubavnik njegove žene - voditelj otkrio sve o šokantnom incidentu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 11:29

ŽIKU ŠARENICU PRETUKAO ljubavnik njegove žene - voditelj otkrio sve o šokantnom incidentu

Užasno neprijatna i neočekivana situacija, a Žika je otkrio kako se sve desilo.

Cenjeni voditelj Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, odlučio je da javno ispriča neprijatnu i šokantu situaciju koja mu se dogodila, kada je svoju suprugu uhvatio u prevari.

- Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije - rekao je on i objasnio da je u pitanju bivša supruga, koja je odlučila da ode iz braka, ali ostane u zajedničkom stanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes - ispričao je Žika Šarenica jednom prilikom u "Magazinu In".

Podsetimo, dugogodišnji voditelj kojeg publika pamti po emisiji “Žikina šarenica”, poslednjih godina je vodio i Jutarnji program na Pink televiziji. Ipak, Žika Nikolić nedavno je otišao u penziju, a kako kaže penzionerski dani mu baš prijaju:

- Pronašao sam zanimaciju, neki svoj smisao. Družim se sa prijateljima. Pročitam neku knjigu. Osnovao sam sa prijateljima jedno udruženje koje se zove „Udruženje ljubitelja srpske tradicije“ i sada radimo neki serijal. Videćemo kad završimo kako će to da ispadne. Zove se Kraljevske banje Srbije. Ima osam banja u Srbiji, gde su kraljevi Srbije i jedne i druge dinastije umešali prste i potpomogli razvoj tih banja. Sad smo završili priču o Banji Koviljači, sledi Vrnjačka Banja. Biće to jedan lep serijal - ispričao je Žika.

Srbija Danas/Blic/prenela N.P.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.