ZGRČENA i UTUČENA: Divna DNK nakon incidenta sa Janjušem, drži se kao LAVICA - usnimljen njen razgovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 13:22

ZGRČENA i UTUČENA: Divna DNK nakon incidenta sa Janjušem, drži se kao LAVICA - usnimljen njen razgovor!

Nakon incidenta, sada su mnoge stvari mnogo jasnije!

Divna DNK prethodna dva dana nije imala sreće, jer je njen cimer Marko Janjušević Janjuš, svađajući se sa Filipom Carem, u naletu besa nesmotreno pao preko zadrugarke svom svojom silinom, svojih 130 kilograma i preko 2 metra visine.

Svi, a pogotovo čitava nacija su se uspaničili, zbog Divninog zdravstvenog stanja, koja je ionako bolešljiva i krhka u odnosu na većinu zadrugara, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naročito grmalja poput Janjuša. Svi su se pitali gde je zadrugarka i kako se sada nakon ovog incidenta oseća. Produkcija je sinoć tokom emisije Pitanja gledalaca podigla Divnu kako bi se obratila naciji.

Sada su kamere usnimile i u kakvom je stanju Divna, koja je sedela sa Zoricom Marković i Anom Ćurčić.

Divna je sa svojim drugaricama pušila cigaretu i pila kafu, uživajući u prolećnom vremenu, te bi se reklo da se sada oseća dobro i da nije neophodno da medicinska služba reaguje.

Svakako, cela nacija je opravdano bila uzrujana nakon snimka i vesti da je došlo do pomenutog incidenta, ali sva sreća pa mesta panici nema, barem ne za sada.

A post shared by @samo.realno6
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.