ZBOG OVOGA JE ZORICA MARKOVIĆ PODNELA PRIJAVU POLICIJI: Pogledajte snimak incidenta sa Marinkovićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 13:12

ZBOG OVOGA JE ZORICA MARKOVIĆ PODNELA PRIJAVU POLICIJI: Pogledajte snimak incidenta sa Marinkovićem!

Pljuštale uvrede i pretnje!

Potpuni haos izbio je noći između 16. i 17 juna u emisiji "Narod pita", u kojoj su gosti bili Ana Ćurčić, Zorica Marković i Ivan Marinković.

Kako je naveo izvor, a kasnije i pevačica potvrdila, Zorica je prijavila policiji Marinkovića nakon pomenute emisije jer je vređao i nju, a i njene sinove.

Kao što se može videti, a i čuti na snimku koji se širi mrežama, sve se zakuvalo kada se u program uključila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledateljka iz Zaječara, izvesna Divna.

- Ja vas molim, molim vas isključite tog mravojeda da narod može da čuje nešto. Pozdrav tebi Darko, Zorici i Ani. Zorice zašto si se suzdržavala u Zadruzi prema njemu i bandi iz donjeg dela stola? - pitala je gledateljka.

- Borila sam se koliko sam mogla, ipak njih četvorica, petorica muškaraca pod znakom navoda, nisam mogla da se nadvikujem više sa njima, zaista sam im odgovarala, a posle sam okrenula na sprdnju. Oni mrze devojek i žene, oni su sramota za muški rod - rekla je Zorica.

- To je njena ljubav gospođo, kako ko je - rekao je Ivan.

- Mravojedu ućuti. Ana ja ti potpuno verujem i molim te kao Boga da isteraš pravdu do kraja - rekla je gledateljka.

- Hoću, danas sam prijavila, u ponedeljak idem u treći opštinski sud. Sve što Ivan priča i demantuje vidi se da je Anđelin i Slavnićev drug - rekla je Ana.

- Nismo drugovi ali ih podržavam - rekao je Ivan.

- Njemu je poenta da nas provocira - rekla je Ana.

- Ne nasedaj na njegove provokacije, nemoj, pusti ga. Neka on radi. Ivane da li si normalan da se tako ponašaš i tako vređaš? Ako nisi pijan, treba ti hitna stručna pomoć - rekla je gledateljka.

- Koja si ti majka, Ana? Ne mogu njih dve protiv mene - rekao je Ivan.

- Najbolja na svetu - rekla je Ana.

- Ti nisi svoja dva sina pogledala. Ja sam svoju ćerku odgajio, iz trbuha je izvukao, brinuo o njoj. O meni svi mediji pisali da sam najbolji otac na svetu, moja bivša žena Goca Tržan je to govorila. Pi*ka mater tebi i sinovima i je**m ti mamu u pi**u - rekao je Ivan.

- Taj rođenu sestru mrzi, a ne druge žene - rekla je gledateljka.

- Znam da ne govori sa njom, ali nisam htela da vređam - rekla je Zorica.

- On je original seoska vizitarka koja skuplja informacije i okreće ih u svoju korist. Poštuje samo žene koje ga biju, željan je batina. Ana tebe potpuno podržavam i potpuno ti verujem jer sam ja indirektno preživljavala to preko bivšeg zeta. Ti po izgledu iste probleme imaš, plašila se, bila je sputavana da sa nama ima komunikaciju i verujem da ste i vi to doživljavali. Zašto se zaustavljate kad krenete da pričate? - pitala je gledateljka.

Zorica Marković je zatim uzela punu čašu soka i polila Ivana Marinkovića, nakon čega su usledile gnusne psovke, a obezbeđenje je uletelo između njih dvoje.

Ubrzo nakon toga Marinković je nastavio da provocira Anu Ćurčić i javno joj zapretio glasovnom porukom od muškarca sa kojim je navodno imala intimne odnose.

- Evo sad ću da ti pustim glasovnu poruku od muškarca sa kojim si imala intimne odnose! - rekao je besno Ivan Marinković i napustio emisiju, a za njim su krenule Ana Ćurčić i Zorica Marković.

A post shared by Zadruga (@zadruga)

Podsetimo, Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića, a kao razlog se navodi to što se pevačica oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije.

Zorica se plaši za svoju i bezbednost svoje dece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način pretio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih "fanova i podanika" koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj deci - priča izvor.

- Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio. Takođe, na ruci ima povredu od te noći, kada su se sukobili u studiju - ističe izvor blizak pevačici.

Kako dalje navodi, Zorica je neko ko ima velikih zdravstvenih poteškoća, zbog čega joj je sve što je Ivan izgovorio još teže palo.

- Ona ima tri bajpasa, to narod zna. Žena je na terapiji, ovakve stvari su za nju poslednje što treba da doživljava, jer može užasno da se završi - istakao je sagovornik, nakon čega je Zorica sve potvrdila.

- Naravno, prijavila sam ga policiji i podneta je tužba, jer on je meni javno pretio. Dosta više pretnji, dosta više bilo kome, a pogotovu ženama. On je meni one noći (prim. aut. između 16. i 17. juna) u Narod pita, izvređao me je i izneo gomilu laži za moju decu i mene, ali za mene je nebitno, to je govorio i u Zadruzi. Ja to neću nikome tolerisati, advokat sve radi - tužen je i prijavila sam ga policiji - navela je ona.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.