Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 20:30

ZASTRAŠUJUĆI INCIDENT: Lamborghini završio ispod prikolice šlepera (VIDEO)

Vozač Aventador modela imao je više sreće nego pameti.

Ovaj čovek uspeo je da se zakuca u zadnji deo prikolice šlepera i podvuče se kao strela pod njega, ali iako je na svu sreću iz svega izašao samo sa manjim povredama, situacija bi definitivno bila daleko gora da je šleper bio viši.

Fotografije ovog incidenta predstavljaju nam moćni italijanski superautomobil ispod zadnjeg dela prikolice i potpuno je očigledno da su zbog siline udara gume eksplodirale, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da je Aventador legao donjim delom šasije na tlo, definitivno pomažući da se vozačeve ozlede svedu na minimum.

Državna policija Džordžije identifikovala je vozača Aventador modela, Spensera Hajda, starog trideset i šest godina, dodajući za Gordon Gazet publikaciju da se udes dogodio oko 12:32 po lokalnom vremenu i da se Lamborghini kretao istom trakom kao šleper brzinom većom od 161 km/h.

U međuvremenu, kako prenosi Road&Track, policija sumnja da se Hajd zakucao u prikolicu nakon što je izgubio kontrolu nad svojim Lamborghini modelom pri velikoj brzini. Kamion se kretao desnom trakom autoputa u vreme sudara, koji je rezultirao blokadom srednje i desne trake autoputa gotovo čitav sat tokom kog su ekipe radile na raščišćavanju.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.