ZASTRAŠUJUĆA SCENA U ZVEČANU: Član biračkog odbora se pojavio sa tetovažom OVK na ruci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 22:59

ZASTRAŠUJUĆA SCENA U ZVEČANU: Član biračkog odbora se pojavio sa tetovažom OVK na ruci!

Težak incident

Jedan član biračkog odbora u Lipi u opštini Zvečan na današnjim vanrednim izborima u četiri opštine na severu Kosova, na ruci ima tetovažu – OVK, prenele su Novosti.

Kako se vidi na fotografiji koje su Novosti objavile, na njegovoj levoj podlaktici se nalazi troslovni simbol na albanskom jeziku – UČK.

Inače, u opštini Zvečan, na listama kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Demokratske partije Kosova i Pokreta Samoopredeljenje za odbornike u Skupštini te opštine, nalaze se članovi samo dve porodice, Keljmendi i Peci, a na dva biračka mesta na kojima je raspoređeno deset članova, svi dolaze iz ove dve porodice.

Mesto Lipa u opštini Zvečan pretežno je nastanjeno albanskim stanovništvom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.